ADIYAMAN / BESNİ - Kutluca Ortaokulu

öğrencilerimizle piknik yaptık emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

JANDARMA MESLEK TANITIMI İÇİN OKULUMUZDA

Mrt

Kutluca ortaokulu  öğrencileri olarak, 29 Aralık 2023 Cuma günü okulumuzda “Meslek Tanıtım Günü” düzenledik. Geleceğe güvenle ve emin adımlarla ilerlerken, seçeceğimiz alanlar ve mesleklerle ilgili etkili ve doğru bilgi edinmemiz amacıyla Kutluca Köyü Aile Sağlık Merkezi Hekimi Dr.Onur DENGİZ ile bir araya geldik.

Mrt

Okulumuzda “Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası” etkinlikleri kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.

Mrt

İnancın, fedakârlığın ve azmin sembolü olan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü büyük bir onur ve heyecanla idrak ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Marşı'nın Şairi Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz

Mrt

Kutluca İlk/Ortaokulumuzda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Mrt

Kutluca ilk/Ortaokulunda düzenlenen deneme sınavında başarılarıyla göz kamaştıran öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.Bu öğrenciler, sınavda elde ettikleri yüksek başarılarla okulun gururu oldular.

YERLİ MALI HAFTASI

Sözlük Özgürlüktür