ADIYAMAN / BESNİ - Kutluca Ortaokulu

MESLEK TANITIM GÜNÜ DÜZENLEDİK

Kutluca ortaokulu  öğrencileri olarak, 29 Aralık 2023 Cuma günü okulumuzda “Meslek Tanıtım Günü” düzenledik. Geleceğe güvenle ve emin adımlarla ilerlerken, seçeceğimiz alanlar ve mesleklerle ilgili etkili ve doğru bilgi edinmemiz amacıyla Kutluca Köyü Aile Sağlık Merkezi Hekimi Dr.Onur DENGİZ ile bir araya geldik.

Etkinliğimizde, Dr.Onur DENGİZ bölüm ve meslekleri hakkında ayrıntılı bilgi verdiler.

Etkinliğimizin amacı, ilgi duyduğumuz ve seçmeyi düşündüğümüz mesleklerin bilinmeyen yönleri hakkında bilgi edinmemizi sağlamak, yanlış bilgilendiğimiz ya da yeterince bilgi sahibi olamadığımız meslekleri daha yakından tanımaktı. Bir diğer amacımız da bu meslekleri başarılı bir şekilde icra eden meslek sahiplerinden öğrenmekti. Bu etkinlikle görüş alanımız genişledi, seçeneklerimiz çoğaldı ve doğru seçim yapmamız kolaylaştı.

Programımıza katılan sayın Dr.Onur DENGİZ hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni bir “Meslek Tanıtım Günü”nde buluşmayı diliyoruz

29-03-202429-03-202429-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 12:36 - Görüntülenme: 24